رفتن به مطلب
شرایط فعال سازی بخش ویژه
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
جستجو به صورت ...
جستجو در ...

پست های پیشنهاد شده

ahmadi_mobile    245

سلام همکاران محترم

 

گوشی فوق هرکاری کردم فلش نگرفت اومدم با فلش تول فرمت کردم

 

الان خاموش شده.ولی سیستم شناسایش میکنه ولی دیگه اصلا فلش نمیگیره

 

لطفا راهنمایی کنید دوستان باید چیکار کنم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
mm_reza25    352

با کلید ولوم پایین بگیر بزن .

 

موقع فلش چه خطایی میده؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
ahmadi_mobile    245

درود داداش

 

صدای سیستم میاد که شناسایی میشه ولی توفلش تول هیچ عکس العملی نشون داده نمیشه اصن انگار نه انگار

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
j.mahdavi    1,250

دوست عزیز از اخرین ورژن فلش تولز استفاده کن و تیک اولو بردار ببین جواب میده قبلش هم گوشیو خوب ب شارز بزنید و هنگام اتصال کلید ولوم پایینو نگهدارید همچنین میتونید روی ی سیستم دیگه اینکارو انجام دهید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
oraniom    152

آیا با این ورژن فلش تول فلش میکنید ؟ اکر نه امتحانش کنین SP Flash Tool v5.1352.01

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
bahman60    432

درود دوست عزیز ترمیم بوت کن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام

دوستان گرامی لطفا دوستمون رو گمراه نکنید و هرکدومتون یه راه حل نگید.

 

دوست عزیز میشه کامل توضیح بدین چی شده ؟؟

در ضمن گوشی رو به منبع وصل کن ببین جریان چندتا میره

 

اعلام نتیجه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
rrrri    782

با کدوم گزینه فرمت کردید؟ چون دو نوع فرمت داریم یکی فقط فایل فلش رایت شده روی گوشی را پاک میکنه

و دیگری بوت و فایل رایت شده را که البته اگه دومی را زدید نگران نباشید

برای ترمیم بنظرم بدون باکس هم بتونید ترمیم کنید

توی انجمن یه جستجو کنید برنامه اش هست!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
ahmadi_mobile    245

سپاس از زحمات دوستان عزیز

 

دوست عزیز با اون دانلودری که گفتید امتحان شده جواب نگرفتم

 

با سیستم دیگه هم امتحان شده

 

گزینه format whole flash رو زدم

 

والا هرکاری کردم فلش نگرفت همون اول ارور میداد با انواع ورژن فلش میزدم نگرفت

 

جریان 7 میکشه وقتی هم پاور رها میشه جریان صفر میشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
behrad2226    122

دوست عزیز گوشی شما هیچ مشکلی نداره شما احتمالا به شارژ باطری توجه نداشتی باطریت با امپر شارژکن و بعد با اشتفاده از فلشرSP_Flash_Tool_v3.1328.0.183 و از ورژن Y600-U20V100R001C435B012_Firmware_Oman_United Arab Emirates_Bahrain_Kuwait_Saudi Arabia_Pakistan_Qatar_Iraq_Iran, Islamic_Android 4.2_05021MLR مشکل شما صد درصد حل خواهد شد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
ahmadi_mobile    245

واقعا سپاس وتقدیر از همه دوستان که بی منت راهنمایی میکنن و وقشون رو به مشکلات دیگران میدن.

 

با سیستم خونه تست کردم اوکی شد با mtk هم nvram نصب کردم سریالش اوکی شد.

 

ولی با سیستم های گوناگون تست کردم نشد اونشو دیگه نمیدونم چرا.

 

بازم سپاس از تمامی دوستان پارتلی

 

در پناه حق باشید

    • پسند 5

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×