رفتن به مطلب
شرایط فعال سازی بخش ویژه
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
جستجو به صورت ...
جستجو در ...

پست های پیشنهاد شده

puyafar    250

سلام.دوستان خود به خود خاموش شده وپاور که میکنم مدام ویبره میزنه بدون تصویر.با sp با اخرین بیلد نامبر هم فلش میزنم ارور زیر رو میده و گوشی فقط ویبره میزنه.لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1423386166.jpg

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
meraj khosravy    4,190

اول بايد فلشرتو عوض كني و فايل رسكو بزني و فرمتش كني سر اخر فلش كني اوكي ميشه

    • پسند 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
puyafar    250

چندتا sp با ورژنهای مختلف امتحان کردم فرقی نمیکنه.منظورتون از فایل رسکو کدومه؟secro-sign رو میزنم اونم همین ارور رو میده

    • پسند 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
j.mahdavi    1,250

سلام دوست عزیز با بیلدهای مختلف تست کنید خصوصا b115

    • پسند 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
parham66    115

سلام. یه بارم فایلارو بریز تو درایو c امتحان کن

    • پسند 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
puyafar    250

روی برچسب انتنش مدل g610-u00 زده ولی لیبلش u20 زده فایلای جفتشونم امتحان کردم فرقی نکرد

    • پسند 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
mobnaser    146

سلام دوست عزیز خودتو خحسته نکن عین همین مشکل واسه بنده هم پیش اومده بود شما با فلش تولز ورژنSP_Flash_Tool_v3.1320.0.174_Secboot

و فریمور با بیلد 125 میزنی فقط نکته مهم اینکه تیک اول را بر میداری یه پیغام میده yes را میزنی با کلید ولوم پایین میره فلش

موفق باشی

    • پسند 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
puyafar    250

مرسی جناب mobnaser باورژن SP_Flash_Tool_v3.1320.0.174_Secboot زدم درست شد.جالب این جاست که این ورژن SP_Flash_Tool_v3.1320.0.174 رو داشتم ولی جواب نداد همین ورژنی رو که فرمودین دانلود کردم جواب داد.فکر کنم secboot فرق میکنه.باتشکر از همه ی پاراتلی های عزیز

    • پسند 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×