رفتن به مطلب
شرایط فعال سازی بخش ویژه
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
جستجو به صورت ...
جستجو در ...
saam_v6

بلاک کردن در اینستاگرام ، Block People

پست های پیشنهاد شده

saam_v6    852

بلاک کردن در اینستاگرام ، Block People

 

 

 

توی پست قبلی نحوه خصوصی کردن اکانت اینستاگرام رو توضیح دادم . اونجا گفتم که اگه بخواین کسی عکس و فیلم های شما رو در اینستاگرام نبینه راهش اینه که حساب کاربری تون رو شخصی یا Private کنید اما مشکلی که هست اینه که اگه از قبل افرادی فالوور شما باشن ، حتی با وجود Private کردن اینستاگرام ، بازهم اون افراد می تونن پروفایل شما رو ببینن . اگه از بین اون افراد ، کسانی هستن که شما دوست ندارید دیگه تصاویر شما رو بینن راهش بلاک Block کردن افراد در اینستاگرام هست .

بلاک کردن افراد در اینستاگرام

 

خیلی ساده ! به حساب کاربری اون شخص مورد نظر برید . سمت راست پروفایل در نوار آبی یه آیکون ۳ نقطه می بینید . روی اون ضربه بزنید .

1423178683.jpg

انتخاب گزینه های پروفایل افراد در اینستاگرام

 

یه پنجره باز میشه که ۳ تا گزینه داره ، گزینه اول Block User هست . اونو که بزنید دیگه کلا نابود میشه و به هیچ عنوان نمیتونه تصاویر شما رو ببینه .

1423254576.jpg

بلاک کردن در اینستاگرام – block user

 

اگر روزی از بلاک کردن اون فرد در اینستاگرام پشیمون شدید همین مراحل بلاک Block کردن رو برید و گزینه Unblock User رو بزنید . تموم شد !

نکته مهم اینه که افرادی که بلاک میشن هیچگونه پیغامی مبنی بر بلاک شدنشون دریافت نمی کنن . پس با خیال راحت می تونید افراد رو در اینستاگرام بلاک کنید .

پیروز باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×