رفتن به مطلب
شرایط فعال سازی بخش ویژه
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
جستجو به صورت ...
جستجو در ...
saam_v6

خصوصی کردن اینستاگرام ؛ اکانت Private

پست های پیشنهاد شده

saam_v6    852

خصوصی کردن اینستاگرام ؛ اکانت Private

 

 

 

اینستاگرام داره کم کم به یکی از محبوب ترین و سرگرم کننده ترین شبکه های اجتماعی تبدیل میشه و بسیاری از جوونا تایم زیادی رو در شبکه ایسنتاگرام می گذرونن . تفریح خوبیه ، اگه وای فای داشته باشید بدون هزینه می تونید ساعت ها سرگرم و شاد بشید .

یکی از دغدغه های کاربران اینستاگرام اینه که هم می خوان حساب اینستاگرام داشته باشن هم نمی خوان عکس ها یا فیلم هاشون رو همه بتونن ببینن . خب اینجور افراد باید حساب اینستاگرام شون رو خصوصی یا Private کنن . خیلی ساده در عرض ۱ دقیقه !

Private خصوصی کردن اینستاگرام

واسه این کار صفحه اول اینستاگرام رو که باز میکنید پایین گوشه ی سمت راست آیکون آدم می بینید ، روی اون ضربه بزنید تا صفحه شخصی خودتون رو ببینید حالا روی Edit Your Profile ضربه بزنید .

 

ویرایش پروفایل اینستاگرام

الان اطلاعات پروفایل تون رو می بینید . انتهای صفحه پروفایل نوشته Posts are Private . این قابلیت رو باید فعال کنید . کنارش یه اسلایدر می بینید اونو اگه به سمت راست ببرید رنگش آبی میشه ، حالا از بالای صفحه تیک آبی رنگ رو بزنید ( در شکل زیر مشخص کردم ) یه پیغام میاد که آقا/خانم آیا مطمئنید که می خواید اینستاگرام رو خصوصی کنید و شما هم I’m Sure رو بزنید . از این به بعد پروفایل اینستاگرامشما private یا خصوصی شده .

1423199806.jpg

 

خصوصی کردن اینستاگرام – Private posts

تو سیستم عامل iOS آیفون هم به همین شکله فرقی نمی کنه . باید همین مراحل رو برید .

نکاتی در مورد خصوصی کردن اینستاگرام

 

■ بعد از خصوصی سازی اینستاگرام ، افرادی که قصد دیدن پست های شما رو داشته باشن باید به شما درخواست ( Follow Request ) بدن و اجازه بگیرن . این پیغام برای شما در آیکون قلب پایین پروفایل تون قابل مشاهده است .

■ فرض کنید ۴۰ تا فالوور دارید و از اون به بعد قصد خصوصی کردن اینستاگرام رو گرفتید . تو این حالت اون ۴۰ تا فالوور بعد از خصوصی سازی اینستاگرام هم می تونن همچنان پست های شما رو ببینن مگر اینکه هر فردی که مد نظرتون هست رو بلاک کنید .

بلاک کردن افراد در اینستاگرام

■ کسی که به هر شکلی حساب اینستاگرام شما رو بدونه می تونه بیاد توی صفحه شما و براتون پست بزاره یعنی چه Private باشید یا نباشید بقیه افراد می تونن شما رو پیدا کنن فقط نمی تونن پست ها و فالوور ها و Following های شما رو ببینن .

■ بعد از شخصی سازی ایسنتاگرام ، صفحه شما به شکل زیر در میاد ( برای افراد غریبه )

1423260527.jpg

 

صفحه private در اینستاگرام

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×